Søg
  • mw7921

Ambitlocker sikrer ny direktør og stærke investorer

Pressemeddelelse 12. januar 2021


Ambitlocker, som er en nystartet IoT virksomhed, der fokuserer på asset-management-as-a-service har dels lukket en kapitalrejsning bl.a. med den kendte Tele-iværksætter Peter Mægbæk og en ansættelse af Mikkel Winston som direktør.


Siden 2017 har opfindervirksomheden Lolle & Nielsen Inventions samt MYLOCKER arbejdet målrettet mod at lave et digitalt låsesystem, der løser de mange udfordringer der er med aflåsning af skabe. Produktet er modnet over disse år, og man er nu klar til en bredere kommerciel lancering.


Det har været en lang og spændende rejse med en masse læring om markedet, og vi er pavestolte af det produkt vi nu har klart til kommerciel lancering. Derfor har vi ledt efter de rette ressourcer og kapital til at tage virksomheden to-the-next-level” udtaler Steffen Nielsen der er partner i Lolle & Nielsen og medstifter af Ambitlocker og fortsætter: ”Vi er ret stolte over det er lykkedes at tiltrække en yderst kompetent direktør i Mikkel Winston og nogle kloge penge bl.a. fra den erfarne iværksætter Peter Mægbæk”.Mikkel Winston, som kommer med en baggrund fra bl.a. Experian, Recall & Ferratum udtaler i forbindelse med tiltrædelsen som direktør: ”Det er en meget spændende mulighed og en virksomhed med et kæmpe potentiale. Vi har muligheden for at skabe en helt ny standard indenfor låsesystemer. Så jeg glæder mig meget til at komme i gang og til samarbejdet med hele ejerkredsen”.


Peter Mægbæk, der bl.a. har startet virksomheder som Fullrate, Plenti & senest Fastspeed, er ud over selve investeringen tiltrådt som bestyrelsesformand i virksomheden som han er meget begejstret for. Peter Mægbæk udtaler: ”Jeg har fulgt virksomheden i nogen tid og da muligheden for at komme med som investor var jeg ikke i tvivl. Det er en virksomhed der har et stort potentiale, og som samtidig stiler mod at skabe låsesystemer på SaaS-lignende forretningsmodeller som jeg har en forkærlighed for”. Udover Peter Mægbæk investerede Ole Madsen, som har en fortid som økonomidirektør i bl.a. Holmris og JELD-WEN allerede i 2019 i Ambitlocker.Ambitlockers løsning

Ambitlocker er disruptive innovativ løsning på en urgammel problemstilling. Hvordan sikre jeg mine værdier på effektivt på moderne vis. Ambitlocker tilbyder et fuldt eco-låses-system der er forbundet i en cloud via nettet. Herved opnås en sikker men fleksibel adgangskontrol og mulighed for hurtig brugersupport. Løsningen består af en lås, der passer til både nye og eksisterende enheder, en Lock Manager hvor administrator styrer alle låse samt en bookingside, hvor brugerne booker og evt. betaler for enhederne. Ambitlocker er den ideelle løsning til f.eks. aflåsning af omklædningsskabe på hospitaler og i produktionsvirksomheder, elevskabe på skoler, sportsskabe i idrætsklubber eller fitnesscentre, opbevaring af værdier på festivaler og koncertsteder. Det er nemt at komme i gang med løsningen som baseres på en SaaS-model, hvor der ikke er store initiale investeringer.Om Ambitlocker

Ambitlocker bygger på et Joint Venture mellem Lolle & Nielsen Inventions og Mylocker. Ambitionen har været at bygge et remote styret låsesystem, som nemt og fleksibelt administreres over nettet. Der er blevet brugt et par år på at færdigudvikle produktet, og nu er der rejst en betydelig kapital, som skal bruges til at opbygge en organisation og sikre den brede lancering. Ejerkredsen består af de 4 stiftere og 2 professionelle investorer som ejer selskabet ligeligt.
For yderligere info – kontakt venligst:

Stifter: Steffen Nielsen / Mobil 22 38 84 32

Adm. direktør: Mikkel Winston / Mobil 22 12 15 31

Bestyrelsesformand: Peter Mægbæk / Mobil 42 12 42 30

65 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Want to try AMBITLOCKER?

Please don't hesitate to contact us!  

contact@ambitlocker.com

Tel: +45 71 74 14 00

Lersø Parkallé 107

2100 Copenhagen

CVR: 38923080

Go back
Support

contact@ambitlocker.com

Tel: +45 71 74 14 00

© 2021 by AMBITLOCKER ApS